2017-03-07 07:31:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Sok feladat várja

Napi horoszkóp március 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Rák jegyében áll, a Mars még a Kos jegyében látható. Ma különösen könnyen győz meg másokat, mégsem kellene visszaélnie ezzel – ne erőltesse rá a többiekre az akaratát! Ha ugyanis végül mégis az derül ki, hogy tévedett, nehéz lesz visszaszereznie a tekintélyét.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Továbbra is az lenne a legcélszerűbb, ha kicsit hátra lépne, és kiengedné a keze közül az irányítást. A görcsös akarással most semmire sem megy, csak hátráltatja a dolgokat. A legjobb, ha csak a rutinfeladatokkal foglalkozik.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Sok új hatás érheti ma, talán olyasmit hall, vagy olvas, ami miatt kissé átértékeli a nézeteit. Hagyja magát inspirálni, lázba hozni, de ne merüljön el ebben teljesen! Foglalkozzon a napi feladatokkal is, különben délután már főhet a feje, hogy hozza be a lemaradását!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A bolygóhatások lágyabbá és érzékenyebbé teszik. Ha mások veszekednének, ne próbáljon igazságot tenni. Ma csak a kompromisszumok visznek előre.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Mindegy, hogy milyen programja van, a Rák jegyében álló Hold csodálatos hangulatot varázsol ön köré. Ezt mások is észre fogják venni, és mindenhol szíves fogadtatásra talál majd. Este alaposan gondolja át a holnapi teendőit.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Igyekezzen rendkívül tartózkodóan viselkedni, lehetőleg ne provokáljon senkit. Ha lehetséges, maradjon a háttérben, és próbáljon barátságos maradni akkor is, ha éppen nincs ehhez kedve. Délután valaki segítséget kér öntől, ön pedig azonnal igent mondhat. Ezért sok dicséretet és elismerést kap.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Úgy tűnik önnek, ma mindenki ideges és ingerült, és való igaz, több agresszív embert is az útjába sodor az élet. Legyen óvatos, és ne üljön fel a provokációnak! Sajnos az otthonában sem nyugodt a hangulat, nehezen viseli a párja állandó zsörtölődését.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Rák jegyében áll. Sok feladat várja, de ha elég kitartó, elégedetten zárhatja a napot. A családja több időt szeretne öntől. Ha sikerül velük töltenie az estét, a világ egyszerre az örömteli oldalát mutatja majd.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Lendületességével és energikusságával másokat is motivál, és ez bizony dicséretes dolog. Arra azonban figyeljen, hogy ne essen túlzásokba, ne hajszolja a kollégáit, főleg akkor ne, ha egyenrangú beosztottak. Este mindenképpen menjen ki a friss levegőre futni egyet, vezesse le a felesleges energiáit.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma sokat kell hallgatnia mások panaszkodását, ami meglehetősen türelmetlenné teszi. Próbáljon egy kicsit megértőbb lenne, nem faragtak mindenkit olyan kemény fából, mint önt!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Mars még a Kos jegyében áll, a Hold pedig a Rák jegyéből indul. Ez gyorssá teszi, jól reagál a váratlan helyzetekre is, ám szélsőséges esetben túlzottan kapkodni kezd, és végül több hibát is ejt a munkájában.

Halak: II. 19. - III. 20.
Elégedett lehet önmagával, a világgal és a környezetével is. Nyugodtan félreteheti egy kicsit a kötelességeit, és szervezhet magának egy szép délutánt. Egy jó vacsorával megfelelően zárhatja le ezt a napot.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: